Wat is de status van jouw omgeving?

Wat is een IT healthcheck?

report

Je medewerkers en klanten verwachten steeds meer van de IT omgeving binnen je organisatie.

De IT omgeving moet flexibel zijn, er moet overal gewerkt kunnen worden en het samenwerken met klanten moet simpel zijn. Of je nu aan de start staat, of in een vergevorderd stadium bent om deze flexibele IT omgeving te creëren, een IT healthcheck helpt met het in kaart brengen van de risico’s en mogelijke verbeteringen binnen de huidige IT omgeving.

Wat kun je verwachten van een IT healthcheck van ITeamplay?

We willen graag weten wat de IT omgeving voor je betekend. Waar liggen voor jou de uitdagingen en wat zijn je toekomstplannen. Zijn daarin zaken waar wij rekening mee kunnen houden? Hoe werken jij en je medewerkers op dit moment en hoe werken jullie samen met klanten en leveranciers? Deze vragen komen naar voren in een bezoek op locatie waarin we graag starten met een gesprek. Afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek kunnen wij onze IT healthcheck meer focus geven op bepaalde zaken.

Na ons gesprek gaan wij de IT omgeving gedetailleerd in kaart brengen. Aan de hand van een uitgebreide checklist controleren we de diverse componenten in de IT omgeving om zo een goed beeld te krijgen van het gezondheidsniveau.

De resultaten van het onderzoek leggen we vast in een rapport. Daarnaast rapporteren we de mogelijke risico’s en de zaken welke je zou kunnen optimaliseren. Het levert je dus inzicht in de omgeving op, maar ook kun je preventief storingen voorkomen.

Als het rapport opgesteld is plannen we een gesprek in om de bevindingen te bespreken en advies te geven over de mogelijkheden voor uw IT omgeving.

Healthcheck

  • Inzicht huidige gezondheid.
  • Risico’s in kaart.
  • Mogelijke optimalisaties in beeld.
  • Rapport met bevindingen.
  • Preventief storingen voorkomen
  • Advies over de mogelijkheden.
  • Overzicht van alle kosten