De oplossing

Managed IT, IT as a Service, Hosted IT, Cloudprovider, Ontzorger, IT specialist.

Ongetwijfeld heb je bovenstaande termen al vaker voorbij zien komen, maar wat betekenen ze nou eigenlijk? Wat wordt je nou precies aangeboden?

Bij ITeamplay hebben wij maar 1 doel; zorgen dat je ongestoord uw werk kunt doen, wetende dat je IT goed geregeld is. Daarbij ook niet onbelangrijk; dat je IT kosten onder controle zijn. Bij ons weet je precies wat iedere werkplek, werknemer of locatie je kost. 

Gemak

Hoe fijn zou het zijn als je de komst van een nieuwe werknemer, een nieuwe winkel of een nieuw kantoorpand eenvoudig en snel zou kunnen regelen? Via een serviceportal geef je de nodige informatie zoals persoonsgegevens, gewenst e-mail adres of het adres van uw nieuwe locatie door en alle nodige IT onderdelen worden op hun plek gezet. Je kunt kiezen om apparatuur aan te schaffen of deze af te nemen in abonnementsvorm.

Doordat je IT omgeving volledig via het serviceportal is in te zien heb je ook een inzicht in je kosten. Hierbij kun je zelf een overzicht per persoon, locatie of voor het gehele bedrijf bekijken. Het overzicht is realtime en altijd compleet.

Niet langer zal uitbreiding van je bedrijf geremd worden door de IT!

De uitdaging(en)

Uiteraard bent u niet de enige met een uitdaging op IT gebied. Talloze bedrijven zitten met hun handen in het haar als het gaat om hun IT afdeling. Naarmate het bedrijf bloeit, groeit de IT afdeling even hard mee. 

Er moeten meer werkplekken bij, er worden nieuwe locaties geopend of locaties verhuist. Nog meer servers aanschaffen. Om nog maar niet te spreken over eventuele nieuwe ontwikkelingen die het uw leven moeilijker kunnen maken. Al snel worden uw uitgaven op het gebied van capaciteit onoverzichtelijk.

Daarnaast dienen al deze zaken ook beheerd te worden. Zorgen dat u de laatste versies gebruikt omdat het risico op een virus, malware of cryptolocker altijd aanwezig is. Voor al deze werkzaamheden heeft u IT werknemers nodig. Bij voorkeur ook nog werknemers met kennis van zaken, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw omgeving op alle vlakken veilig en kundig wordt beheerd. Voordat u het weet heeft u meer IT personeel in dienst dan medewerkers uit uw eigen branche!

Service

Bovenstaande flexibiliteit en functionaliteit kunnen wij u bieden omdat wij gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen in de IT sector. Veel IT bedrijven werken nog volgens de “oude” manier: 

 1. U wilt iets wijzigen in uw IT omgeving.
 2. U neemt contact op met de servicedesk.
 3. De servicedesk registreert uw verzoek.
 4. Een consultant neemt contact met u op om het verzoek nogmaals te bespreken. 
 5. De consultant voert het verzoek uit.
 6. U controleert het werk en geeft eventuele fouten door.
 7. De consultant past zijn fouten aan.
 8. Uw verzoek is uitgevoerd.

De doorlooptijd van bovenstaande stappen zijn op zijn minst enkele dagen en kunnen zelfs oplopen tot meerdere weken!

De manier waarop wij te werk gaan:
 1. U wilt iets wijzigen in uw IT omgeving.
 2. U voert uw verzoek in op het serviceportal.
 3. Uw verzoek wordt uitgevoerd.
 4. Uw verzoek wordt gereed gemeld.

De doorlooptijd is een stuk korter door de standaarden die wij gebruiken. We combineren standaarden met een stuk automation. Dat betekend dat wij scripts en programma’s gebruiken om onze systemen te beheren. Daarmee worden zaken een stuk minder foutgevoelig en sneller uitgevoerd.

Uiteraard hebben we ook de beschikking over een servicedesk en persoonlijk contact voor de uitgebreidere en maatwerk verzoeken. 

Door het gebruik van software defined networking en cloud gebaseerde services is flexibiliteit en het kunnen schalen bij ons een standaard functionaliteit of het nu om 1, 2 of 100 werknemers en locaties gaat. 

Techniek

Eigenlijk bieden wij maar 1 product aan. Een IT afdeling. Maar hoe groot die moet zijn en welke diensten en producten daaronder vallen is helemaal afhankelijk van uw specifieke situatie. 

Om het overzicht te bewaren zijn onze diensten onderverdeeld in categoriën.

Netwerk en verbindingen

Beschikbaarheid over een betrouwbare stabiele verbinding is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Wij leveren bekabelde netwerken, draadloze netwerken en internetverbindingen van de beste aanbieders. U geeft uw behoefte aan en wij vervullen deze voor u. 

Doordat we uw apparatuur constant monitoren kunnen we potentiële problemen in de kiem smoren en problemen oplossen voordat u er last van krijgt.

Lees hier meer over onze netwerkdiensten.

Werkplekken

Onze standaard werkplek is de meest flexibele van allemaal. Of het nou om een kleine laptop, grote laptop, tablet of een computer bij uw receptie gaat, wij zorgen voor een snelle en representatieve werkplek.

Naast de juiste hardware zorgen wij er ook voor dat uw werkplek goed blijft functioneren door zorgvuldig beheer toe te passen en ondersteuning te bieden als u er niet meer uit komt. 

Onze hardware is ook leverbaar in abonnementsvorm, hierdoor blijven de kosten laag en staat u niet voor onverwachte verrassingen.

Lees hier meer over onze werkplekken.

Office 365

Maak gebruik van de laatste ontwikkelingen van Microsoft met Office 365. Per gebruiker kunt u beslissen welke licenties nodig zijn, zodat de kosten per maand laag blijven en u niet onnnodig voor licenties betaald. 

Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen zodat u weet dat het alles uit uw Office pakket haalt. 

Lees hier meer over Ofice 365.

Security

Security is niet iets wat als extra laag of bescherming aangeschaft wordt. Al onze diensten zijn gebouwd op een basis van security. Om uzelf nog beter te beschermen tegen cryptolockers en andere malware of hackers kunt u gebruik maken van diensten zoals Cisco Umbrella, Meraki Advanced Security en Microsoft Advanced Threat Analytics.

Tijdens een gesprek leggen we u graag de voordelen van deze diensten uit en hoe deze u te alle tijde veilig houden.

Lees hier meer over onze securityproducten.

Graag kijken wij samen met u naar mogelijke verbeteringen in uw IT omgeving. Zonder verplichtingen kunnen we in een kort gesprek uw huidige status en uw wensen voor de komende jaren inzichtelijk maken.

Laat uw gegevens achter of neem zelf contact met ons op om een afspraak te maken.