De oplossing

Managed IT, IT as a Service, Hosted IT, Cloudprovider, Ontzorger, IT specialist.

Ongetwijfeld heb je bovenstaande termen al vaker voorbij zien komen, maar wat betekenen ze nou eigenlijk? Wat wordt je nou precies aangeboden?

Bij ITeamplay hebben wij maar 1 doel; zorgen dat je ongestoord je werk kunt doen, wetende dat je IT goed geregeld is. Daarbij ook niet onbelangrijk; dat je IT kosten onder controle zijn. Bij ons weet je precies wat iedere werkplek, werknemer of locatie je kost. 

Gemak

Hoe fijn zou het zijn als je de komst van een nieuwe werknemer, een nieuwe winkel of een nieuw kantoorpand eenvoudig en snel zou kunnen regelen? Via een serviceportal geef je de nodige informatie zoals persoonsgegevens, gewenst e-mail adres of het adres van je nieuwe locatie door en alle nodige IT onderdelen worden op hun plek gezet. Je kunt kiezen om apparatuur aan te schaffen of deze af te nemen in abonnementsvorm.

Niet langer zal uitbreiding van je bedrijf geremd worden door de IT!

blij
duur

De uitdaging(en)

Uiteraard ben je niet de enige met een uitdaging op IT gebied. Talloze bedrijven zitten met hun handen in het haar als het gaat om hun IT afdeling. Naarmate het bedrijf bloeit, groeit de IT afdeling even hard mee. 

Er moeten meer werkplekken bij, er worden nieuwe locaties geopend of locaties verhuist. Nog meer servers aanschaffen. Om nog maar niet te spreken over eventuele nieuwe ontwikkelingen die het je leven moeilijker kunnen maken. Al snel worden je uitgaven op het gebied van capaciteit onoverzichtelijk.

Daarnaast dienen al deze zaken ook beheerd te worden. Zorgen dat je de laatste versies gebruikt omdat het risico op een virus, malware of cryptolocker altijd aanwezig is. Voor al deze werkzaamheden heb je IT werknemers nodig. Bij voorkeur ook nog werknemers met kennis van zaken, zodat je erop kunt vertrouwen dat je omgeving op alle vlakken veilig en kundig wordt beheerd. Voordat je het weet heb je meer IT personeel in dienst dan medewerkers uit je eigen branche!

samenwerking

Service

Bovenstaande flexibiliteit en functionaliteit kunnen wij je bieden omdat wij gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen in de IT sector. Veel IT bedrijven werken nog volgens de “oude” manier: 

 1. Je wilt iets wijzigen in jouw IT omgeving.
 2. Je neemt contact op met de servicedesk.
 3. De servicedesk registreert jouw verzoek.
 4. Een consultant neemt contact met je op om het verzoek nogmaals te bespreken. 
 5. De consultant voert het verzoek uit.
 6. Je controleert het werk en geeft eventuele fouten door.
 7. De consultant past zijn fouten aan.
 8. Je verzoek is uitgevoerd.

De doorlooptijd van bovenstaande stappen zijn op zijn minst enkele dagen en kunnen zelfs oplopen tot meerdere weken!

De manier waarop wij te werk gaan:
 1. Je wilt iets wijzigen in jouw IT omgeving.
 2. Je voert het verzoek in op het serviceportaal.
 3. Je verzoek wordt uitgevoerd.
 4. Je verzoek wordt gereed gemeld.

De doorlooptijd is een stuk korter door de standaarden die wij gebruiken. We combineren standaarden met een stuk automation. Dat betekend dat wij scripts en programma’s gebruiken om onze systemen te beheren. Daarmee worden zaken een stuk minder foutgevoelig en sneller uitgevoerd.

Uiteraard hebben we ook de beschikking over een servicedesk en persoonlijk contact voor de uitgebreidere en maatwerk verzoeken. 

Door het gebruik van software defined networking en cloud gebaseerde services is flexibiliteit en het kunnen schalen bij ons een standaard functionaliteit of het nu om 1, 2 of 100 werknemers en locaties gaat. 

Techniek

Eigenlijk bieden wij maar 1 product aan. Een IT afdeling. Maar hoe groot die moet zijn en welke diensten en producten daaronder vallen is helemaal afhankelijk van jouw specifieke situatie. 

Om het overzicht te bewaren zijn onze diensten onderverdeeld in categoriën.

Netwerk en verbindingen

Beschikbaarheid over een betrouwbare stabiele verbinding is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Wij leveren bekabelde netwerken, draadloze netwerken en internetverbindingen van de beste aanbieders. Je geeft je behoefte aan en wij vervullen deze voor je. 

Doordat we jouw apparatuur constant monitoren kunnen we potentiële problemen in de kiem smoren en problemen oplossen voordat je er last van krijgt.

Lees hier meer over onze netwerkdiensten.

Werkplekken

Onze standaard werkplek is de meest flexibele van allemaal. Of het nou om een kleine laptop, grote laptop, tablet of een computer bij de receptie gaat, wij zorgen voor een snelle en representatieve werkplek.

Naast de juiste hardware zorgen wij er ook voor dat je werkplek goed blijft functioneren door zorgvuldig beheer toe te passen en ondersteuning te bieden als je er niet meer uit komt. 

Onze hardware is ook leverbaar in abonnementsvorm, hierdoor blijven de kosten laag en sta je niet voor onverwachte verrassingen.

Lees hier meer over onze werkplekken.

Office 365

Maak gebruik van de laatste ontwikkelingen van Microsoft met Office 365. Per gebruiker kun je beslissen welke licenties nodig zijn, zodat de kosten per maand laag blijven en je niet onnnodig voor licenties betaald. 

Wij houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen zodat je weet dat het alles uit jouw Office pakket haalt. 

Lees hier meer over Ofice 365.

Security

Security is niet iets wat als extra laag of bescherming aangeschaft wordt. Al onze diensten zijn gebouwd op een basis van security. Om jezelf nog beter te beschermen tegen cryptolockers en andere malware of hackers kun je gebruik maken van diensten zoals Cisco Umbrella, Cisco Meraki Advanced Security, CiscoAMP, Holmes en Microsoft ATP.

Tijdens een gesprek leggen we je graag de voordelen van deze diensten uit en hoe deze je te allen tijde veilig houden.

Lees hier meer over onze securityproducten.

beveiliging
werken

Graag kijken wij samen met je naar mogelijke verbeteringen in jouw IT omgeving. Zonder verplichtingen kunnen we in een kort gesprek de huidige status en jouw wensen voor de komende jaren inzichtelijk maken.

Laat je gegevens achter of neem zelf contact met ons op om een afspraak te maken.