TESTIMONIAL

Telecombinatie

Een klant waar we trots op zijn!

Maak een afspraak

“Dankzij ITeamplay hebben

wij overal toegang tot onze

mail op een veilige manier!”

Maurice van Staveren – Telecombinatie Driebergen

Telecombinatie

Telecombinatie is gespecialiseerd in de verkoop van mobiele abonnementen en telefoons, maar ook voor je huisadres leveren zij energieabonnementen en verzorgen zij je internet-, tv- en bellen abonnement. Daarbij hoort een stuk advies welke verzorgd wordt in hun winkels.

E-mail is voor Telecombinatie een belangrijk communicatiemiddel. Er wordt zowel met klanten als met leveranciers veel gecommuniceerd per e-mail. Daarnaast bestaat Telecombinatie uit meerdere vestigingen en is het ook belangrijk om onderling te communiceren via de mail. Als e-mail niet goed werkt, verstoord dit de (verkoop)processen van Telecombinatie.

Maurice van Staveren heeft ITeamplay gevraagd om hun winkels, bestaande uit 6 vestigingen, te migreren naar één betrouwbaar en veilig mailplatform.

We zijn in gesprek gegaan met Maurice om zijn wensen in kaart te brengen. Na een inventarisatie van de huidige mailomgeving konden we met een plan van aanpak en een planning komen. Vervolgens hebben we de toenmalige IT-leveranciers betrokken om ze mee te nemen in het proces en de planning hierop afgestemd.

Per vestiging hebben we de mailmigratie uitgevoerd. Allemaal met hun eigen uitdagingen. Het resultaat is dat Telecombinatie nu gebruik maakt van Office 365 – Exchange online. Omdat ITeamplay CSP partner is van Microsoft, kan Telecombinatie hun licenties direct bij ons afnemen. Een voordeel hiervan is dat er naar gebruik wordt afgenomen. Daarnaast kunnen wij hun support vragen beantwoorden.

Telecombinatie heeft nu één aanspreekpunt voor hun e-mail. Er kan altijd en overal op een veilige manier toegang worden gevonden tot de e-mail en zij hebben hier nog kosten mee weten te besparen ook!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw IT omgeving? Neem dan contact met ons op.

 

Neem contact op