TESTIMONIAL

Meubelmaatwerk Company

Een klant waar we trots op zijn!

Maak een afspraak

“Dankzij ITeamplay kunnen

We overal werken en

besparen we op de kosten”

Marloes Miltenburg – Meubelmaatwerk Company

Meubelmaatwerk Company

Meubelmaatwerk Company is een bedrijf in Culemborg wat gespecialiseerd is in het maken van kwalitatief zitmeubilair. Niet alleen zijn zij specialist in eetkamerbanken, maar ook tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Voor Meubelmaatwerk Company is hun IT omgeving belangrijk, omdat deze ondersteund in hun werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan de bedrijfsprocessen en communicatie met leveranciers en klanten.

Meubelmaatwerk Company heeft ITeamplay gevraagd om hun IT omgeving te beoordelen en te komen met een plan van aanpak, zodat de kwaliteit naar een hoger niveau gebracht kan worden.

De Wensen bespreken

We zijn op locatie geweest bij Meubelmaatwerk Company om de wensen te bespreken. Daaruit kwamen een aantal wensen naar voren:

  • E-mail wordt bij meerdere aanbieders met verschillende diensten afgenomen. Daardoor hebben we meerdere systemen en leveranciers. Graag willen we dit samenvoegen in één omgeving.
  • De data is niet centraal opgeslagen. Documenten worden per mail gestuurd naar collega’s, met als gevolg dat er verschillende versies zijn van onze documenten. De data moet centraal en op een veilige manier, overal te benaderen zijn.
  • Er wordt geen backup gemaakt van onze data en ons administratiepakket. Bij eventuele problemen kunnen wij niet terug met onze data. Dit vormt een risico voor de bedrijfsvoering en daarom moet van alle data een backup gemaakt worden.
  • Onze werkplekken moeten veilig zijn en altijd up to date.
Migreer data naar de cloud

Email migratie

Met deze wensenlijst zijn we aan de slag gegaan. Wij hebben Meubelmaatwerk Company geholpen door ze naar Microsoft 365 te migreren. Er waren meerdere technieken nodig om de e-mail te migreren vanwege de verschillende aanbieders. Door de juiste voorbereiding konden zij echter van de één op de andere dag meteen verder werken met hun e-mail in de nieuwe omgeving. We bieden de mail aan via Exchange Online.

Data migratie

De bedrijfsdata hebben we met gebruik van een tool overgezet van de NAS naar Sharepoint en persoonlijke data hebben de gebruikers waar nodig verplaatst naar Onedrive. Veilig en gemakkelijk delen van data is mogelijk, doordat we gebruik maken van Onedrive en Sharepoint. Mede hierdoor is ook buiten het kantoor van Meubelmaatwerk Company toegang op een veilige manier mogelijk. We maken meerdere keren per dag een backup van de data, omdat we cloud to cloud backup toepassen.

Doordat we gebruik maken van safe links en safe attachments, wat onderdeel is van Defender for Office 365,  zorgen we ervoor dat de kans op malware en phishing verkleind wordt.

NAS beheer

Via de NAS wordt het administratiepakket aangeboden. We zijn daarom beheer gaan uitvoeren op deze NAS. Met beheer op de NAS zorgen we  dat het apparaat altijd up to date is. Dit geldt ook voor alle software die erop staat. Beveiligingsoptimalisaties hebben we ook meteen toegepast, waardoor het apparaat een stuk veiliger is. Bij onverhoopte problemen worden wij voorzien van notificaties en daardoor kunnen wij snel optreden. Omdat we gebruik maken van een backup tool met de data in Azure, maken we een veilige backup van het administratiepakket. Daardoor zorgen we ervoor dat hun belangrijke data niet verloren gaat bij een onverhoopte storing of foutief verwijderen van data.

Werkplekbeheer

Als onderdeel van werkplekbeheer voorzien we de werkplekken op een gecontroleerde wijze van Windows Updates en Applicatie updates. We gebruiken slimme beheersoftware, waardoor we inzicht hebben in alle hardware en software. We kunnen de configuratie op de werkplekken aanpassen op afstand zonder dat de gebruiker hier last van heeft. Door onze intelligente antivirus en DNS beveiliging is de werkplek helemaal veilig in gebruik waardoor Meubelmaatwerk Company zich weinig zorgen hoeft te maken.

Safe and secure

De opbrengst

Als bonus konden we ook nog met Meubelmaatwerk Company meedenken met het opzeggen van diverse webdiensten waardoor de klant flink in kosten is gezakt.

Al met al een tevreden klant, waar we graag nog lang mee zullen gaan samenwerken!

Wil je meer weten van Meubelmaatwerk Company? Klik dan hier.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw IT omgeving? We leggen je graag alles uit als je contact met ons opneemt.

Neem contact op