TESTIMONIAL

Meubelmaatwerk Company

Een klant waar we trots op zijn!

Maak een afspraak

“Dankzij ITeamplay kunnen

We overal werken en

besparen we op de kosten”

Marloes Miltenburg – Meubelmaatwerk Company

Meubelmaatwerk Company

Meubelmaatwerk Company is een bedrijf in Culemborg wat gespecialiseerd is in het maken van kwalitatief zitmeubilair. Niet alleen zijn zij specialist in eetkamerbanken, maar ook tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Voor Meubelmaatwerk Company is hun IT omgeving belangrijk, omdat deze ondersteund in hun werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan de bedrijfsprocessen en communicatie met leveranciers en klanten.

Meubelmaatwerk Company heeft ITeamplay gevraagd om hun IT omgeving te beoordelen en te komen met een plan van aanpak om de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen.

We zijn op locatie geweest bij Meubelmaatwerk Company om de wensen te bespreken. Daaruit kwamen een aantal wensen naar voren:

  • E-mail wordt bij meerdere aanbieders met verschillende diensten afgenomen. Graag willen we dit samenvoegen in één omgeving.
  • De data is niet centraal opgeslagen. Documenten worden per mail gestuurd naar collega’s, met als gevolg dat er verschillende versies zijn van onze documenten. De data moet centraal en op een veilige manier, overal te benaderen zijn.
  • Er wordt geen backup gemaakt van onze data en ons administratiepakket. Bij eventuele problemen kunnen wij niet terug met onze data. Dit vormt een risico voor de bedrijfsvoering en daarom moet van alle data een backup gemaakt worden.
  • Onze werkplekken moeten veilig zijn en altijd up to date.

Met deze wensenlijst zijn we aan de slag gegaan. Wij hebben Meubelmaatwerk Company geholpen door ze naar Microsoft 365 te migreren. Er waren meerdere technieken nodig om de e-mail te migreren vanwege de verschillende aanbieders. Door de juiste voorbereiding konden zij echter van de één op de andere dag meteen verder werken met hun e-mail in de nieuwe omgeving. Deze wordt nu aangeboden via Exchange online.

De bedrijfsdata hebben we met gebruik van een tool overgezet van de NAS naar Sharepoint en persoonlijke data hebben de gebruikers waar nodig verplaatst naar Onedrive. Door gebruik te maken van Onedrive en Sharepoint is het delen met elkaar op een makkelijke en veilige manier mogelijk. Ook buiten het kantoor van Meubelmaatwerk Company is toegang op een veilige manier mogelijk. Van de data wordt middels een cloud to cloud backup oplossing elke dag meerdere keren een backup gemaakt.

Door gebruik te maken van safe links en safe attachments, wat onderdeel is van Defender for Office 365,  zorgen we ervoor dat de kans op malware en phishing verkleind wordt.

Het administratiepakket wordt nog aangeboden op een NAS. Hier zijn wij beheer op gaan uitvoeren. Met beheer op de NAS zorgen we  dat het apparaat altijd up to date is. Dit geldt ook voor alle software die erop staat. Beveiligingsoptimalisaties hebben we ook meteen toegepast. Als er iets aan de hand is met het apparaat worden wij op de hoogte gebracht. Door gebruik te maken van een backup tool i.c.m. Azure Storage maken we een backup van de data van het administratiepakket. Zo zorgen we ervoor dat hun belangrijke data niet verloren gaat bij een onverhoopte storing of foutief verwijderen van data.

De werkplekken hebben wij in beheer genomen, waardoor ze worden voorzien van gecontroleerde Windows Updates en Applicatie updates. Ook hebben we inzicht in alle hardware, software en configuratie op de werkplekken en kunnen we zaken aanpassen op afstand zonder dat de gebruiker hier last van heeft. Met onze intelligente antivirus en DNS beveiliging is de werkplek helemaal veilig in gebruik en hoeft Meubelmaatwerk Company zich weinig zorgen te maken.

Als bonus konden we ook nog met Meubelmaatwerk Company meedenken met het opzeggen van diverse webdiensten waardoor de klant flink in kosten is gezakt.

Al met al een tevreden klant, waar we graag nog lang mee zullen gaan samenwerken!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw IT omgeving? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op