TESTIMONIAL

Aroma Innovation & Creation

Een klant waar we trots op zijn!

Maak een afspraak

“Wij hebben kosten weten te
besparen door afscheid te
te nemen van onze server”

Esther Keepe – Aroma Innovation & Creation

Aroma Innovation & Creation

Aroma Innovation & Creation is gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve aroma’s. Zonder een stabiele IT omgeving ligt zowel de ontwikkeling als de productie van Aroma Innovation & Creation stil. Klanten en medewerkers vragen steeds meer van de IT omgeving. Esther Keepe van Aroma Innovation & Creation heeft aan ITeamplay gevraagd om de IT omgeving te vernieuwen.

Door in gesprek te gaan met elkaar zijn we achter de wensen gekomen van de medewerkers van Aroma Innovation & Creation. We hebben een uitgebreide inventarisatie uitgevoerd en op basis van onze bevindingen hebben we een plan van aanpak geschreven en een planning afgegeven.

De afgelopen tijd hebben we nauw samengewerkt met de medewerkers van Aroma Innovation & Creation om een migratie naar Windows 10 en Office 365 uit te voeren. Daarnaast is Aroma Innovation & Creation onlangs verhuisd naar Schijndel en hebben we een compleet nieuw netwerk aangelegd welke op afstand beheerd wordt.

Aroma Innovation & Creation heeft kosten weten te besparen door afscheid te nemen van hun server. Met de nieuwe oplossing kan er altijd en overal, veilig gewerkt worden. Onlangs hebben we een positieve evaluatie gekregen van Aroma Innovation & Creation waar we erg trots op zijn. We kijken uit naar een langdurige en prettige samenwerking.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw IT omgeving? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op