DIENSTEN

Telefonie

Communiceren en bereikbaar zijn is voor elk bedrijf belangrijk. En wij maken dat graag makkelijk voor je!

Maak een afspraak

Telefooncentrale?
Nee, wij doen dat anders…

Communicatie via telefoon is niet weg te denken. Een bedrijf moet bereikbaar zijn via telefoon en collega’s bellen nog steeds met elkaar. En ook al wordt er veel video gebeld met bijvoorbeeld Teams… het is nog altijd zo dat het bellen naar een telefoonnummer de normaalste zaak van de wereld is. De meeste bedrijven werken nog met een telefooncentrale op kantoor en zijn plaatsafhankelijk van waar de telefoonnummers zich bevinden. Wij geloven dat iedereen altijd- en overal moet kunnen werken. Dus dan geldt dat natuurlijk ook voor telefonie!

Naast chatten, videobellen en samenwerken met Teams, kun je ook bellen van en naar telefoonnummers met Teams. Je kunt er dus een volwaardige telefoonoplossing van maken zonder een telefooncentrale op kantoor te hebben. Zaken als voicemail, groepen, doorschakelingen, wachtrijen en keuzemenu’s zijn allemaal mogelijk. En het mooie is dat je die vertrouwde Teams app hiervoor kunt gebruiken. Die werkt natuurlijk op al je apparaten, dus je bent, als je wilt, altijd bereikbaar en altijd flexibel!

Teams is een applicatie die voor veel gebruikers snel te gebruiken is. Daarnaast hebben veel gebruikers hier al mee gewerkt, omdat videobellen en vergaderen niet meer weg te denken is. Natuurlijk helpen wij mee door uitleg te geven over het gebruik van Teams en hoe het telefoneren hierbij past. Ook kun je gebruik maken van een telefoontoestel om te bellen. Wij leveren daarvoor Teams gecertificeerde toestellen.

Neem contact op

Bekijk ook onze andere diensten