fbpx
Maak een afspraak

Zo… Office 365 is geïmplementeerd. In een paar uur was ons hele bedrijf over. Fijn, want in deze tijd is het belangrijk dat men thuis kan werken en Office 365 is daar uitermate geschikt voor…

Al maanden werd het overgaan op Office 365 als project uitgesteld, maar nu iedereen thuis moet kunnen werken is er plots akkoord gegeven en is de implementatie van Office 365 met spoed verricht.

Heel goed dat je over bent naar Office 365. En fijn dat het gelukt is! Het zijn verhalen die we nu natuurlijk veel vaker horen. 

Een spoed implementatie van Office 365, dan worden wij natuurlijk wel nieuwsgierig…

Ons advies is nu te kijken naar adoptie, beveiliging en een backup.

1.      Adoptie

Office 365 werkend krijgen is natuurlijk prima en heel knap, maar je medewerkers hebben uitleg en hulp nodig. Als je medewerkers niet weten hoe ze met Office 365 kunnen werken, dan sla je de plank mis.


2.      Beveiliging

Er bestaat een Secure Score binnen Office 365. Microsoft geeft jouw configuratie van Office 365 een score op basis van veiligheidszaken die je wel- of niet ingeschakeld hebt. Het is, juist nu in deze tijd, waarin veel mensen op eigen aangeschafte apparaten werken, ontzettend belangrijk dat de veiligheid omhoog gaat.

3.      Backup

Nu je data waarschijnlijk is verplaatst naar Exchange online, Onedrive, Sharepoint en Teams is het wel belangrijk te weten wat je kunt verwachten van de oplossingen die Microsoft standaard biedt voor het terughalen van data op het moment dat iemand een foutje maakte. Een backup gaat namelijk veel verder in zijn opties en geeft een betere en snellere manier om bestanden terug te zetten.

Wat kan ITeamplay hierin betekenen??

✅ ITeamplay kan helpen met jullie adoptie. We kijken eerst hoe jullie werken. We gaan daar een passende training op geven richting je medewerkers. Daarnaast voorzien we je medewerkers van de juiste werkinstructies.

✅ Ben je nieuwsgierig naar je Secure Score? ITeamplay helpt graag met het omhoog brengen van deze score. We bekijken je Secure Score en zullen in overleg de verbeteringsacties doorvoeren die voor jullie van toepassing zijn.

✅ ITeamplay kan advies geven o.b.v. jullie restore wensen en wanneer gewenst jullie backup van Office 365 implementeren. Ook de licenties worden door ons geleverd.

✅ Uiteraard kunnen we ook helpen door support te geven of even te sparren. 

Daar wil ik meer van weten!