DIENSTEN

Security

Alles moet veilig werken, wij stoppen niet bij de firewall!

Maak een afspraak

Veiligheid geeft een
goed gevoel!

Security is de laatste jaren een steeds belangrijker item geworden bij veel bedrijven. Wellicht heb je al eens te maken gehad met een cryptolocker of phishing berichten, dan weet je als geen ander wat de impact op je bedrijf kan zijn.

Een cryptolocker zal bijvoorbeeld in hoog tempo al je bestanden op je computer en in je netwerk versleutelen om zo de data van je bedrijf te gijzelen.

Met een phishing bericht probeert een hacker zich voor te doen als een persoon of instantie die je vertrouwt. Hiermee kan hij je bijvoorbeeld proberen te verleiden op een link te klikken waardoor een virus geïnstalleerd wordt met als gevolg het verlies van data.

Hierboven zijn slechts enkele voorbeelden van digitale risico’s genoemd, er zijn nog vele andere manieren waarop criminelen je schade toe proberen te brengen. En dan hebben we het nog niet eens over gevolgschade door mogelijke boetes vanwege de AVG/GDPR wetgeving gehad.

Wij kunnen je op het gebied van security op de volgende onderdelen adviseren.

Netwerkbeveiliging

Het liefst wil je dreigingen al stoppen bij de voordeur.

Door gebruik te maken van geavanceerde scanmethoden en een cloud security platform krijgen hackers geen kans meer om je organisatie binnen te dringen.

Verbindingen naar malafide websites worden bij voorbaat al geblokkeerd en al je gedownloade bestanden zullen gescand worden om te zorgen dat je onbezorgd kunt werken.

Werkplekbeveiliging

Het kan natuurlijk voorkomen dat je ook wel eens buiten je kantoor werkt, in een hotel of onderweg. Ook dan zorgen wij ervoor dat je voorzien bent van de best mogelijke bescherming.

Je laptop wordt ten alle tijde beschermd tegen de laatste dreigingen. Ook volledig nieuw dreigingen worden geblokkeerd omdat er gekeken wordt naar het gedrag van de software, als er schadelijke acties gedetecteerd worden zal de beveiliging ingrijpen en voorkomen dat je data verliest.

Neem contact op

Bekijk ook onze andere diensten