Security; Voorkomen, Genezen en Herstellen

Security

Voor de verandering gaan we je hier niet waarschuwen dat je nu op dit moment een risico loopt. Je wordt overal al bang genoeg gemaakt met advertenties en nieuwsberichten waarin te lezen is wat de risico’s van phishing zijn en welke schade cryptolockers kunnen aanrichten in je bedrijf. 

Voor jou is van belang hoe dit kunt voorkomen. Of in het geval dat het misgaat, hoe je er zo snel mogelijk weer bovenop bent. 

Door de DNS security oplossing van Cisco worden verbindingen naar schadelijke sites en servers voorkomen.

Mocht er toch een schadelijk bestand via een USB-drive of een bezoeeker op je computer terecht komen dan zal Cisco AMP deze blokkeren. Doordat deze informatie met alle computers in je bedrijf gedeeld wordt zullen deze het bestand ook direct verwijderen.

Mocht er onverhoopt toch een computer besmet raken dan is via de uitgebreide inzichten tot in detail terug te vinden wat er allemaal gebeurt is. 

Op deze manier is te herleiden hoe het schadelijke bestand binnen is gekomen en welke bestanden dit virus allemaal heeft aangepast. 

Zo kan de computer genezen worden zonder het risico dat er nog een deel van het virus verborgen achter blijft. 

Het is mogelijk dat in het geval van bijvoorbeeld een cryptolocker bestanden onherstelbaar zijn beschadigd. 

Maar ook door menselijke fouten kan data verloren gaan. 

In dit geval biedt onze back-up oplossing een helpende hand. Doordat er 4x per dag een back-up van bestanden en e-mail wordt gemaakt is er bijna altijd een recente versie van het verloren bestand te herstellen. 

Zo kun je, zelfs als alle andere maatregelen falen, binnen een uur weer over je data beschikken in het noodgevallen. 

Wij hebben onze producten zorgvuldig op elkaar afgestemd. Neem contact met ons voor een gedetailleerde uitleg. De meeste van onze onze producten zijn ook gratis uit te proberen.

ITeamplay Security

  • DNS Security, Voorkom Schadelijke Verbindingen
  • Geavanceerde Anti-Virus
  • Inzicht in Datastromen
  • Backup van Bestanden en E-mail
  • 4x per Dag een Back-up
  • Eenvoudig en Snel Data Terugzetten
  • Licenties per Gebruiker, Maandelijks Opzegbaar