fbpx
Maak een afspraak

Wat is nog fijner dan het snel oplossen van problemen? Het voorkomen van problemen!

Problemen in een IT omgeving ontstaan vaak door een samenloop van diverse onderdelen. Als je gebruik maakt van meerdere IT bedrijven kan het zijn dat problemen niet tijdig gesignaleerd worden.

Soms kan het ook prettig zijn om een second opinion van je omgeving te krijgen om mogelijke verbeteringen te vinden.

Persoonlijk

In onze health check gaat het niet direct om je apparatuur en de technische inrichting. Als eerst kijken we naar jou als bedrijf en jou als persoon. Wie ben je? Wat voor bedrijf zijn jullie? Hoe werken jullie en waar liggen jullie afhankelijkheden?

Ook het toekomstbeeld is belangrijk. Welke plannen zijn er voldoet jullie omgeving daar over 3 jaar nog wel aan.

Het is voor ons belangrijk om te weten wie jullie zijn, hoe jullie werken of graag zouden willen werken. Dit geeft ons een beeld van hoe jullie ideale IT omgeving eruit zou moeten zien. Het zijn namelijk niet de IT middelen die bepalen hoe je werkt, maar hoe jij werkt bepaald welke IT middelen je nodig hebt.

Inventariseren

Na de kennismaking zullen wij een lijst opstellen met al je huidige IT middelen. Zowel hardware als software.

We ontvlechten je omgeving en kijken hoe de verschillende onderdelen samenwerken. Zo kunnen we knelpunten of kwetsbare onderdelen identificeren.

Verbeteren

Met de verzamelde informatie stellen we een rapport samen. Hierin worden de risico’s en mogelijke verbeteringen van je omgeving besproken. 

Hierbij geven we ook aan wat je kunt doen op de gebieden kostenbesparing, betrouwbaarheid, veiligheid en gemak. 

Samen met jou bespreken we het rapport. Het rapport is geschreven in leesbare taal zodat deze ook te begrijpen is als je hem later nog eens doorleest. 

Afspraak maken?

Wil je jouw omgeving graag eens uitgebreid onder de loep laten nemen? Of juist een kort vrijblijvend gesprek om mogelijke verbeteringen door te nemen?

De kosten voor de health check kunnen verschillen per bedrijf en zijn afhankelijk van je omgeving. Mocht je besluiten verder met ons samen te werken kan deze mogelijk zelfs gratis zijn.

Laat gerust je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Daar wil ik meer van weten!