OVER ONS

ITeamplay

Managed IT, IT as a Service, Hosted IT, Cloudprovider, Ontzorger, IT specialist.

Maak een afspraak

Wij geloven dat
iedereen
overal
veilig
moet kunnen werken

Wie is ITeamplay?

ITeamplay is opgericht door Niels van Kampen en Marco Blonk. Niels woont in Apeldoorn. Marco woont in Schijndel. Ons kantoor is te vinden in Apeldoorn. Marco en Niels hebben elkaar leren kennen toen zij voor een klant in Brabant aan het werk waren op hetzelfde project. Tijdens de diverse lunchwandelingen zijn er ideeën tot stand gekomen en eind november 2018 is ITeamplay gestart in Nijmegen, want dat was mooi in het midden tussen Apeldoorn en Schijndel.

Met ITeamplay is onze visie duidelijk; Iedereen moet altijd en overal op een veilige manier kunnen werken met hun IT omgeving en dit moet een voorspelbare kostenpost zijn.

We zijn gespecialiseerd op alle disciplines die in een IT omgeving voorkomen. Werkplek, internettoegang, netwerk, WiFi, Office en e-mail, wij zorgen dat je zonder zorgen en op een veilige manier aan het werk kunt.

A title

Image Box text

SERVICE & WERKWIJZE

Flexibiliteit en functionaliteit

We bieden een hoge mate van flexibiliteit en functionaliteit, omdat wij gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen en tools in de IT sector.

Onze doorlooptijd is een stuk korter door de standaarden die wij gebruiken. We combineren best practices en standaarden met een stuk automation. Dat betekend dat wij scripts en programma’s gebruiken om onze, maar ook jouw systemen te beheren. Daarmee worden zaken een stuk minder foutgevoelig en sneller uitgevoerd. En mocht je een wijziging willen, dan ben je met 4 stappen geholpen:

Je wilt iets wijzigen in jouw IT omgeving.

Je voert het verzoek in op het serviceportaal.

Je verzoek wordt uitgevoerd.

Je verzoek wordt gereed gemeld.

Uiteraard hebben we ook de beschikking over een servicedesk en persoonlijk contact voor de uitgebreidere en maatwerk verzoeken.

Door het gebruik van software defined networking en cloud gebaseerde services is flexibiliteit en het kunnen schalen bij ons een standaard functionaliteit. Of het nu om 1, 2 of 100 werknemers en locaties gaat, wij schalen met je mee.

Daar wil ik meer van weten!

WAT BIEDT ITEAMPLAY?

Onze diensten: