DIENSTEN

Netwerk en verbinding

Of je nu een kleine- of een grote organisatie bent, je hebt een netwerk nodig. En als je dan een netwerk hebt, dan moet deze stabiel zijn. Maar ook veilig.

Maak een afspraak

Stabiel, Veilig en
draadloos.

Een stabiel en veilig netwerk, wat altijd up-to date is, maar ook flexibel uit te breiden. Dat vinden wij heel normaal…

En in deze tijd is een draadloos netwerk ook niet weg te denken. Sterker nog, misschien wil je alleen maar met een draadloos netwerk werken. En je klanten of andere gasten wil je dan het liefst op een apart netwerk terecht laten komen. Misschien heb je verschillende vestigingen. Of je wilt dat je medewerkers kunnen thuiswerken. Maar wel veilig… Je internetverbinding is natuurlijk ook erg belangrijk. Zeker in deze tijd, met al die cloud applicaties. Het moet werken, anders kun je niet bij jouw data en applicaties!

Dit zijn allemaal vraagstukken waar de medewerkers van ITeamplay dagelijks mee te maken hebben. Met onze managed netwerk diensten krijg je niet alleen een veilig en stabiel netwerk en internet, maar wij doen ook het beheer van je netwerk apparatuur. We zorgen dat ze up-to-date zijn. We kunnen op afstand wijzigingen uitvoeren als je daarom vraagt. We leveren zelf de hardware en configureren deze volgens onze standaardmethodes. De netwerkverbindingen worden gemonitored en we worden op de hoogte gesteld als er onverhoopt problemen. Zo kunnen wij eventuele problemen oplossen voordat jij er last van hebt!
Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Bekijk ook onze andere diensten