fbpx
Maak een afspraak

Met het vertrek van de goedheiligman zullen veel mensen afgelopen weekend hun kerstboom weer opgezet hebben. Het team van ITeamplay is gek op de kerst. Microsoft heeft zojuist de Winter Holiday Glow thema uitgebracht voor Windows 10 en natuurlijk hebben wij die geïnstalleerd. Om ook in kerst sfeer te komen met uw werkplek kunt u onderstaande instructie uitvoeren om de Winter Holiday Glow thema te installeren.

Heeft uw bedrijf nog geen Windows 10? Dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We leggen u graag de voordelen uit van Windows 10 en hoe wij u kunnen helpen met onze Managed Werkplek diensten.

Instructie:

Klik op Start en begin te typen totdat u Themes and related settings (of Thema’s bij het gebruik van een Nederlandse versie) in beeld krijgt. Druk op enter.

Klik op Get more themes in Microsoft Store.


In de Microsoft Store type je bovenin in de zoekbalk Winter Holiday Glow en klik je deze aan.

Klik nu op Downloaden. Als u ingelogd bent in de Microsoft store, dan kunt u ervoor kiezen om dit thema op al uw gekoppelde Windows 10 apparaten toe te passen. Als u niet inlogt, zal dit thema alleen op dit apparaat van toepassing zijn.


Als het thema gedownload en geïnstalleerd is, dan kunt u deze in het scherm aanklikken, zodat deze wordt toegepast.

Uw achtergronden zullen nu veranderen. Uw iconen binnen het start menu worden mooi rood.

Na de kerst is het verstandig om dit thema weer te vervangen met een ander thema. Maar voor nu tellen wij de dagen lekker af tot de kerst en kunnen we genieten van dit thema.

Daar wil ik meer van weten!