Managed IT…

…voor Verzekeraars!

Verzeker je van een stabiele en veilige IT oplossing…

Maak een afspraak

Managed IT voor verzekeraars.

Als verzekeraar ben je continu aan het werk met je computer. Of je nu advies geeft, werkt met polisadministratie of bezig bent met een schadeafwikkeling, je hebt die computer nodig. Als die computer niet werkt, staat jouw werk stil. Je bent continu informatie met klanten en collega’s aan het delen en dit moet op een veilige en flexibele manier werken.

Juist in de verzekeringsbranche wordt er met veel applicaties gewerkt. We zien wel een verschuiving van applicaties en databases van eigen server naar de cloud. En of dat nu een server in de cloud is waar de software op geïnstalleerd staat, of je neemt je software af in de vorm van SAAS, het is belangrijk dat dit op een veilige en stabiele manier gebeurd, zodat het ondersteunend is aan je werk.

Managed IT van ITeamplay is voor jou de ideale oplossing. Je documenten staan op een veilige plek in de cloud. Je deelt je documenten op een veilige manier met je klanten door gebruik te maken van Sharepoint en Teams. Je kunt op een eenvoudige manier contact opnemen met je klanten door ze te chatten of te (video)bellen.

Jouw werkplekken en netwerk houden we in de gaten op afstand. Je applicaties installeren wij op servers in de cloud en maken wij beschikbaar voor de gebruikers.

Wat kun je verwachten van Managed IT van ITeamplay?

  • Je netwerk en werkplekken veilig en up to date.
  • Snelle en veilige servers voor jouw applicaties.
  • E-mail en documenten veilig in de cloud.
  • Cloud to cloud backup van al je data.
  • Je weet precies wat je kwijt bent per gebruiker per maand.
  • We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes
  • We denken mee in hoe jij slimmer kunt werken.