Managed IT…

…voor Makelaars!

want onze oplossing past daar goed bij.

Maak een afspraak

Managed IT voor makelaars.

Je bent als makelaar zeer flexibel. Je werkt op kantoor om je mails bij te werken en de nodige administratie te doen, maar meestal ben je onderweg voor bezichtigingen, taxaties of bij de notaris voor een overdracht. Bereikbaar zijn en overal kunnen werken is voor jou erg belangrijk. Natuurlijk op een veilige manier.

Managed IT van ITeamplay is voor jou de ideale IT oplossing. Je werkt met snelle flexibele werkplekken, die in de gaten worden gehouden door ITeamplay. We houden je besturingssysteem, Office, internetbrowsers en kantoorprogramma’s allemaal up to date. Je netwerkapparatuur wordt voorzien van firmware en software updates op het moment dat jij niet aan het werk bent op kantoor.

Als je onderweg bent, dan werk je nog steeds veilig door de geavanceerde veiligheidssoftware die we hebben geïnstalleerd. Je kunt bij alle bestanden en e-mail door de Office 365 omgeving die we voor je inrichten.

Je hebt geen last van je IT’ers, omdat we alles op de achtergrond doen voor je. Maar heb je ons nodig, dan staan we voor je klaar. We werken met abonnementsvormen, dus je weet precies wat je kwijt bent aan je IT.

Wat kun je verwachten van Managed IT van ITeamplay:

  • Je werkplek veilig en up-to-date
  • Office 365 voor je e-mail en documenten
  • Een veilig en snel bedraad en draadloos netwerk op kantoor
  • Support
  • We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes
  • Optioneel: Telefonie via Teams!