fbpx

Hoe ondersteunen jullie je klanten met hun IT omgeving?

Hoe ondersteunen wij onze klanten nu eigenlijk op het gebied van hun IT omgeving? Goede vraag!

Niks is zo irritant als een niet goed werkende Office terwijl dit nu net de ochtend is dat je kunt werken aan je offerte of je administratie. Of dat je onderweg bent en je collega heeft nu net dat mailtje nodig wat je moet doorsturen terwijl je mail op je telefoon niet werkt. Of je krijgt een document niet geprint terwijl er klant op je zit te wachten aan tafel tijdens een bespreking.

Fijn dat je dan iemand kan bellen die even met je meekijkt om het op te lossen. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen dat dit nu opgelost moet worden. Het gaat niet om Outlook die het even niet doet, maar om die deadline die je moet halen, zodat je die klant kunt binnenhalen.

 

Hoe kun je ondersteunen?

Het ondersteunen gebeurd eigenlijk al vanaf het eerste contact moment met de toekomstige klant. Vaak komen bedrijven bij ons terecht, omdat zij een ervaring op het gebied van IT ervaren die zij graag opgelost zien. Dan heb je een duidelijk doel en ondersteun je de klant door zijn probleem op te lossen. In veel van de gevallen is er dus voor de klant vaak al iets zichtbaar aan de hand, voordat we worden ingeschakeld. Maar na het oplossen van dit ene euvel stoppen wij niet.

Wij kunnen proactief ondersteunen. We kunnen met een healthcheck heel goed achterhalen wat er wel en niet in orde is in de IT omgeving. We ondersteunen de ondernemer door een rapport op te leveren met een aantal duidelijke verbeterpunten.

iteamplay support
Safe and secure

Onzichtbaar

Mooi dat we met een healthcheck zichtbare verbeterpunten kunnen opleveren. Maar heel eerlijk, onze ondersteuning in de IT omgeving van een klant is vaak onzichtbaar. Waarom?

Een klant die wij ondersteunen met beheer diensten hoeft zich niet druk te maken over zijn werkplekken, servers en netwerk. Wij verzorgen de

  • firmware updates,
  • software updates,
  • toegang,
  • rechten,
  • veiligheid,
  • snelheid,
  • monitoring

En dit zorgt ervoor dat zaken optimaal werken. Om dit te regelen hebben we diverse servers, applicaties, automatiseringsscripts draaien die ons daarin ondersteunen.

Maar natuurlijk is er weleens ondersteuning nodig bij een gebruiker omdat er iets niet werkt, of er veranderd iets in het bedrijf en in de behoefte.

Ondersteuning

Er werkt iets niet en dan wil je geholpen worden! Gelukkig zijn we daar helemaal op ingericht.

We hebben servicedesk software waarin wij alle tickets bijhouden. Op het moment dat je ons belt, whatsappt of mailt maken wij dus een ticket voor je aan. We kunnen dan de voortgang van het ticket bijhouden en mocht een collega vrij hebben dan weet de andere collega de status van je ticket en kan je verder helpen.

We kunnen heel gericht zoeken als je je werkplek-, server- en netwerkbeheer bij ons onderbrengt. We hebben dan namelijk inzicht in alle componenten. Met werkplekbeheer kunnen we bijvoorbeeld precies zien wat voor hardware en software je hebt draaien. We zien ook welke foutmeldingen er aanwezig zijn in de logboeken en we zien welke patches er onlangs zijn geïnstalleerd. We kunnen, na goedkeuren, met je meekijken d.m.v. remote meekijk software en nemen de besturing van je over om zaken voor je in te regelen.

We vinden het belangrijk om alles goed vast te leggen. Zo kunnen collega’s op een later moment ook teruglezen wat de historie is geweest bij computers en misschien dat het ene probleem een oplossing heeft die helpt bij een andere computer. Zo helpen we elkaar en bouwen we kennis op.

minder wachttijd

Uitgangspunten bij ondersteuning

Als we kijken naar ondersteuning, dan zijn dit punten waar we volledig achter staan:

  • Incidenten hebben voorrang op informatie vraagstukken en wijzigingen.
  • Je wordt geholpen, zoals we zelf geholpen willen worden.
  • De engineer die met je meekijkt is gecertificeerd.

Spreekt dit je aan en wil je dit met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Maak een afspraak