fbpx
Maak een afspraak

Ochtend

Je begint ’s ochtends lekker met een kop koffie aan de keukentafel. Even de laptop aan om alvast wat documenten door te werken.  

Verdorie, de vpn-verbinding werkt weer eens niet. “Daar kijk ik straks wel naar.” Denk je terwijl je de laptop dichtklapt. 

En je laptop is ook wel wat traag. Gelukkig mag je een nieuwe uitzoeken maar welke laptop is nou een goede? 


Middag

“Hey, weet jij….” Begint een collega al terwijl je je jas nog aan hebt. Je collega weet dat jij handig bent met computers en samen zoeken jullie een oplossing voor zijn computerprobleem. 

Eigenlijk had je vanmiddag nog wat aandacht aan een klant willen besteden, maar helaas zijn er nog wat problemen op IT-gebied. Het delen van bestanden gaat niet helemaal fijn, je moet nog nieuwe laptops vergelijken, en waar stond dat artikel ook al weer over die nieuwe mogelijkheid in Office? 

Bovenstaande passage komt helaas niet uit het dagboek van een IT-bedrijf maar van een medewerker van een administratiekantoor. 

Vaak zien we dat bij bedrijven het beheer van de IT langzaam groeit. Een of meerdere collega’s die verstand hebben van IT hebben een aantal keer wat problemen opgelost en stilzwijgend zijn zij de IT-beheerders geworden. 

Dit doen ze naast hun eigenlijke taken waardoor ze minder tijd besteden aan de taken waar ze goed in zijn en waar je ze eigenlijk voor aangenomen hebt. Natuurlijk is het prettig dat uw computer goed werkt, maar heeft u eigenlijk niet liever dat die persoon zich bezighoudt met het laten groeien van uw bedrijf?

Wij van ITeamplay nemen deze zorgen voor u weg. Wij zorgen ervoor dat je IT-omgeving op zijn top presteert. Daarbij hebben we af en toe contact met je collega’s, maar alleen op de momenten dat het hun uitkomt en je klanten er geen last van hebben.

Maak van je IT weer een voorziening waardoor je bedrijf efficiënter werkt en spendeer de uren die je voorheen aan je IT besteedde weer aan je klanten!

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken hoe je je tijd weer terug kunt krijgen. 

Daar wil ik meer van weten!