fbpx

Bedrijfsupdate

We hebben niet stilgezeten de afgelopen tijd. We willen jullie graag meenemen in de laatste ontwikkelingen van ons bedrijf en dat doen we middels deze blog.

ITeamplay bedrijfsupdate
businesscenter prins

Verhuizing

We zijn verhuist van Nijmegen naar Apeldoorn met ons kantoor. Of eigenlijk kunnen we zeggen dat we nu echt een kantoor hebben. Jarenlang maakten wij gebruik van een virtual office in Nijmegen, waar we ons adres hadden geregistreerd staan. Echter waren we altijd aan het werk vanuit onze klanten of vanuit huis en kwamen we zelden bij elkaar in Nijmegen.

Wij willen groeien met ITeamplay. Daar is een plek voor nodig waar we leveranciers, klanten, goederen en medewerkers kunnen ontvangen. We hebben een heerlijk plekje weten te vinden in de vorm van Businesscenter Prins in Apeldoorn. Een verzamelgebouw met andere ondernemers. Het zit op loopafstand van het mooie centrum van Apeldoorn.

De afgelopen maanden zijn er dus de nodige bureau’s, monitoren en een heuse plant neergezet in ons kantoor. Niels fietst dagelijks naar kantoor met zijn broodtrommeltje onder de snelbinders en Marco rijd af en toe op en neer vanuit het zuiden om de samenwerking niet alleen digitaal te laten verlopen. Het blijft natuurlijk een afstandje, Schijndel – Apeldoorn. In de toekomst sluiten we daarom ook niet uit dat er in Schijndel een vestiging wordt geopend, zodra Apeldoorn goed ‘op poten’ is gezet.

iteamplay boekhouding

Hulp

Zoals elk groeiend bedrijf lopen we tegen wat uitdagingen aan in de vorm van tijd. Inmiddels hebben we daarom hulp ingeschakeld op het gebied van onze administratie.

Met 100+ klanten die allemaal verschillende diensten en abonnementen bij ons afnemen krijg je een behoorlijke uitdaging als je zaken niet automatiseert. Nu zijn wij natuurlijk gek op processen automatiseren. Daarom zijn we volop bezig met het uitlezen van onze systemen om dan weer slimme dingen daarmee te doen, waardoor we bijvoorbeeld automatisch tellingen doen en factureren. Echter het stukje boekhouding blijft ook een deel handwerk en daarom worden we op dit gebied inmiddels ontzorgt. Dan kunnen wij onze klanten een beetje meer aandacht geven, wat we overigens veel leuker vinden!

Een lekkere kop koffie

Heb je na het lezen van deze blog zin gekregen om een kop koffie bij ons te komen drinken? Dat vinden we heel leuk, kom gerust eens langs op de Prins Willem-Alexanderlaan 707!

Maak een afspraak