fbpx
Maak een afspraak

We horen steeds vaker dat men altijd en overal wil kunnen werken. Niet alleen ondernemers willen dit, maar werknemers willen dit ook graag. Het is niet meer van deze tijd om van 9 tot 5 op kantoor te werken aan een presentatie, offerte of spreadsheet. Er wordt meer gekeken naar de juiste balans tussen werk en privé. Steeds meer loopt werk en privé door elkaar. Het ’s avonds beantwoorden van een mail van een collega of zelfs van klanten is immers zo eenvoudig en snel. 

Dit wordt ook steeds meer van je verwacht. ’s Ochtends vroeg en ’s avonds laat willen klanten hun antwoord hebben. Je concurrent doet dit misschien al? Het vergt flexibiliteit in hoe je jouw team inzet. Maar ook hoe je jouw werkplekken en je kantoorruimte inzet. Is ons kantoor nog wel een plek waar we dagelijks heen gaan om te werken aan ons vaste bureau? Moeten we ons kantoor misschien aanpassen, zodat het een ruimte wordt waar we samenkomen om te overleggen en te werken? 

Een dag uit het leven van de verkoper die altijd en overal kan werken.

Met altijd en overal kunnen werken start je lekker thuis met werken, terwijl iedereen in de file staat. Je kunt even ongestoord werken aan de sales presentatie die je later deze week moet geven op kantoor. Natuurlijk ben je gewoon bereikbaar voor je collega’s en klanten mochten er dringende zaken zijn. Later in de ochtend heb je afgesproken met je collega bij een restaurant om samen de offerte door te nemen voor de potentiële klant waar je vanmiddag naar toe gaat. Je past de offerte samen even aan en bent er klaar voor om je potentiële klant te overtuigen van jouw producten en diensten.

Als je ’s middags net te vroeg op locatie bent behandel je nog even je e-mail en plan je wat afspraken vanuit je e-mail rechtstreeks in de agenda. Tijdens je gesprek met je potentiële klant maak je nog even wat notities die je later op kantoor nog even uitwerkt. Er kwamen wat vragen over een product waar je collega meer van weet en via zijn Teams-status weet je dat hij beschikbaar is. Terwijl je een video-call met hem doet krijg je genoeg informatie om je offerte helemaal af te maken. 

Je hebt nog een afspraak staan met je collega’s op kantoor om te brainstormen over het evenement waar jullie volgende maand staan. Daarna is het tijd om naar huis te gaan. ’s Avonds stuur je de gewijzigde offerte naar je potentiële klant. Na een kwartier krijg je als antwoord: 

“Bedankt, fijn dat je de offerte nog even hebt gestuurd. De offerte ziet er goed uit. Ik bespreek het morgen met mijn collega en dan hebben we aan het einde van de week contact.”


Voordelen van altijd en overal kunnen werken:

  • Flexibel omgaan met werktijden
  • Minder last van files
  • Sneller response richting klant en team
  • Efficiënter werken door afwisseling opzoeken collega’s of je afzonderen
  • Betere werk- en privé balans
  • Minder plek nodig op kantoor

Wat heb ik nodig om altijd en overal te kunnen werken?

Altijd en overal kunnen werken vereist een veilige en flexibele IT omgeving.

We willen graag met je in gesprek om te kijken tegen welke uitdagingen je aanloopt en hoe we dit kunnen oplossen.

Neem gerust contact met ons op.

Daar wil ik meer van weten!